Bugun...


Kamil Süren

facebook-paylas
SAYIN YETKİLİLER
Tarih: 15-01-2024 11:49:00 Güncelleme: 15-01-2024 12:56:00


Sayın yetkililer;
Artık serzenişlerimizi ve sesimizi duyun. Bizler bu mesleğe adım atarken doğruluk ve muhabbetle ölümü göze alarak silah bayrak ve elle tutuşarak vatan için ölümüne yemin ettik.
Elbette diğer meslek grupları da eğitim sonlarında meslekleri için yemin ediyorlar onlarında sevdası insan, vatan ve bayrak bundan asla kuşkum yoktur. Her mesleğe saygım sonsuzdur.
 Onlarla aramızdaki fark biz daha 15 li 16 yaşlarda sevdalandık memlekete, bayrağa, vatana insana.
Şimdi arzu halim memleketimizi yöneten siz iktidar mensuplarına ve siyasilere;
Bir STK ve onun üyelerini düşünün ki;
Yıllarca Türk Silahlı Kuvvetlerinin çeşitli kademe ve birliklerine özel kanunlarla iktisap eden, ölümü göze almış, ailesinin nafakasını temin için eşit şartlarda ve hatta birçok sorumlulukları alarak Yurt içi ve yurt dışında memleketimizin bekası için, terörle mücadelede en ön saflarda silah arkadaşları, üstleri ve astları ile birlikte mücadele eden; Takım, Kısım, Tim. K. lığı gibi görevlerde bulunan, Mal Sorumluluğu, Sayman, Hesap sorumluluğu, Uçak, Gemi, Silah Makinist ve Teknisyenliği, İHA, SİHA, Telsiz ve birçok Elektronik Cihazlara Operatörlük yapan Astsubaylarız.
Maliyeti yüksek, Donanımlı, İmha Uzmanlığı, İdari Personel olarak  görev bilinci içerisinde öz veri ile çalışan bizler aslî haklarımız için meşru zeminlerde hukuk bilinci içerisinde insan haklarına saygılı, askeri ve devlet memurluğu vakârı ile kapı kapı eşitlik hak ve hukukumuz için mücadele ediyoruz.
Lakin şu ana kadar hiç bir şekilde önerdiğimiz  yasa tekliflerimize rağmen kabul görmedik ve bu camiayı yok saydınız ve sayılmaya da devam ediyoruz.
Artık bu konuda devletimizin özellikle MSB, İçişleri ve Maliye Bakanlıklarımızın haklı ve meşru iyileştirme taleplerimizi karşılamaları Emekli (TEMAD ) ve aktif Astsubaylar olarak camiam gibi bende ferden tensiplerinize arz ediyorum.
SONUÇ OLARAK HERKES HERŞEYİ BİLİYORSA, HİÇBİR ŞEY BİLMİYORDUR. ANCAK; BU KURAL ASTSUBAYLAR İÇİN GEÇERLİ DEĞİLDİR. YERİNE GÖRE ÜLKE SAVUNMASI VE TAARRUZU İÇİN SAVAŞAN ŞAHİN, YERİNE GÖRE SAVAŞ ARAÇLARININ BAKIM, ONARIM FAALİYETLERİNİ EN İYİ YAPABİLEN BAKIMCI, YERİNE GÖRE VATANDAŞIN YANINDA, YERİNE GÖRE DEDENİZDE,HAVADA, KARADA HER YERDE GÖREVİNİ BAŞARI İLE YÜRÜTEN FEDAKAR ASTSUBAYLAR!!!!
Kamuoyuna saygılarımla.  HULUSİ KAZANDERE




FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Sizin İçin Yenileniyoruz. Sitemizi Nasıl Buldunuz


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI